perjantai 18. heinäkuuta 2014

Keskeneräisyyttä ja lankavaraston täydennystä

Koska en tunnu saavan keskeneräisiä valmiita ja lähes valmiita neuleitani esittelykuntoon ja kuvattua, esittelen uudet aloittamani sukat. En ole koskaan aikaisemmin neulonut kirjoneulesukkia, no jaa enimmäkseen olenkin neulonut vain ihan tavallisia perussukkia. Näistä tulee pitkät sukat, mutta kirjoneuletta tulee onneksi vain vähän matkaa varren yläosaan. Tai epäonneksi, pitkän sileän mustan varren neulominen voi osoittautua puuduttavaksi, kaikki aikaisemmin neulomani pitkät sukat ovat olleet joko pitsi- tai palmikkosukkia, joten kokemusta ei kyllä ole.



Tilasin myös vähän lankoja Sentikan nettikaupasta, voi mitä ihanuuksia! Silkkiä, merinoa ja silkkimerinoa sekä vähän hamppua, kuinkahan kauan näitä täytyy marinoida lankahyllyssä ennen kuin raaskin niistä mitään neuloa. Kaikille langoille olisi suunnitelmia, mutta ei valmista ohjetta, ja tällaisista ihanuuksista kun pitäisi saada aikaiseksi jotain erityisen onnistunutta...


Olin muuten reilun kolme kuukautta ostamatta yhtään lisää lankaa, mutta nyt kun taas ostin niin joka puolella tuntuu tulevan vastaan uusia ihanuuksia, joita pitäisi saada, ja kesäaletkin houkuttelee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti