tiistai 25. lokakuuta 2016

Latu pipo

 

Neuloin itselleni pipon Meiju K-P:n Latu -ohjeella. Ohje löytyy ilmaiseksi Ravelrystä, täältä. Hyvä selkeä ohje, ja simppeli kiva pipo. Vähän joustinneuletta reunassa, toisessa sivussa simppelit, mutta kauniit palmikot, ja muuten sileää neuletta. Neuloin suurimman koon mukaan ja 5 mm:n pyöröpuikolla (magicloopina, kaapelin pituutta en muista), joustinneuleessa puikot saattoivat olla ohjeen mukaista 4 mm:stä ohuemmat.


Käytin pipoon Lang Yarnsin Yak -lankaa, jota tilasin kesällä Lankalinjan varastontyhjennyksestä 2 kerää (tilasin sieltä aika paljon muitakin lankoja, kun oli hyviä alennuksia). Tämä oli ensimmäinen kerta, kun neuloin tästä langasta, koska en ole aikaisemmin raaskinut ostaa sitä, mutta nyt oli pakko ostaa pipon verran kokeiltavaksi. Ja onneksi ostin! Lanka sisältää puolet jakkia ja puolet merinovillaa. Aivan ihana, pehmeä ja lämmin, ihana pipolanka. Tähän pipoon meni lankaa 62g, saisinkohan lopusta langasta vielä lapaset? Ehkä pitää kaivella sille kaveriksi joku toinen lanka.

4 kommenttia:

  1. Meijulla on paljon hienoja ohjeita, kuten tämäkin pipo. Kaunis toteutus piposta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Päivikki, en ole tainnutkaan neuloa muita Meijun ohjeita vielä, mutta pitänee korjata se asia :) Tähän ohjeeseen olin nimittäin kaikin puolin erittäin tyytyväinen :)

      Poista
  2. Kaunis pipo. Kävin nappaamassa ohjeen itselleni. Etsiskelinkin juuri kivaa pipo ohjetta... Kiitos vinkistä =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rantapuikko, tätä ohjetta voin tosiaan suositella :)

      Poista